20231003 RetailWSA Legacy SupportingPhotography friends cafe scaled - Oorwerk - Vertel een Vriend campagnepagina

Geef een gouden cheque aan uw vrienden en familie!

Bij Oorwerk geloven we sterk in de kracht van verbinding en delen, vooral als het gaat om het verbeteren van het gehoor van onze gemeenschap. Daarom introduceren we met trots onze nieuwe Vertel een Vriend Actie, een initiatief dat niet alleen jou beloont, maar ook degenen om wie je geeft.

Zo werkt de ‘Vertel een Vriend’ actie

Ontdek meer over onze Vertel een Vriend Actie door de video te bekijken. Leer hoe u kunt deelnemen aan deze actie en hoe u en uw vrienden en familie kunnen profiteren van geweldige beloningen. Samen kunnen we het plezier van beter verstaan delen. Klik op de video hieronder om te beginnen met ontdekken!

De actie in 4 stappen

letter - Oorwerk - Vertel een Vriend campagnepagina

Stap 1

Ontvang een speciale brief van Oorwerk met twee gouden cheques. Deze cheques zijn jouw kans om het plezier van beter horen te delen!

give card - Oorwerk - Vertel een Vriend campagnepagina

Stap 2

Geef één van de gouden cheques aan een vriend of familielid die ook de beste hoorzorg verdient. Door dit gebaar help je niet alleen hen, maar ook jezelf.

icon hoortest - Oorwerk - Vertel een Vriend campagnepagina

Stap 3

Je vriend of familielid kan nu een gratis hoortest doen bij Oorwerk. Het enige wat ze hoeven te doen, is langskomen bij een van onze vestigingen voor een gehoortest.

- Oorwerk - Vertel een Vriend campagnepagina

Stap 4

Wanneer uw vriend of familie een hoortest doet bij Oorwerk Audiciens en er sprake is van een gehoorverlies van -35db, ontvangt u als dank een cadeaukaart ter waarde van 50 euro. Ook uw vriend profiteert, met 10% korting op ons servicepakket. Zo kunnen jullie allebei genieten van geweldige voordelen!

De Keuze Cadeaukaart

Ontvang een keuze cadeaukaart ter waarde van 50 euro als dank voor het delen van het plezier van beter horen! Met deze cadeaukaart heb je de vrijheid om iets te kiezen dat echt bij je past. Of je nu gaat voor een lekker etentje, een ontspannende spa-behandeling, of een leuke winkelervaring, de keuze is helemaal aan jou! Geniet van de beloning voor het aanbevelen van Oorwerk aan je vrienden en familie, en laat ons je helpen om het leven nog mooier te maken.

Bekijk de 200+ keuzes
cbn-mockup-verzilverpagina-keuze_0-627×320

korting voor uw vriend of familie

Wanneer uw vriend of familielid bij Oorwerk kiest voor een hoortoestel, ontvangen zij 10% korting op ons Oorwerk Totaalpakket of het MijnOorwerkPlus pakket. Onze servicepakketten bieden een breed scala aan voordelen, zoals essentiële accessoires, uitstekende service en meer, waardoor het gebruik van hun hoortoestel comfortabel en zorgeloos wordt.

Bekijk de algemene voorwaarden
Hoortoestel aanpassing in het oor-01