Gehoorbescherming

Bescherm het gehoor

Geluid kan ons leven verrijken, maar kan ook schadelijk zijn voor het gehoor. Lawaai op de werkvloer, bij het concert of tijdens het klussen kan leiden tot permanente gehoorschade. Maar ook mensen die gevoelig zijn voor het oplopen van een oorsteking wordt aangeraden om oordopjes te gebruiken tijdens het zwemmen. Uw gehoor is kostbaar en daarom is het belangrijk om dit te beschermen.

Gehoorbescherming op maat

Oorwerk biedt verschillende soorten op maat gemaakte gehoorbescherming, waaronder vliegdoppen, muziekdoppen, zwemdoppen voor zwemmers die hun oren willen beschermen tegen water en infecties, slaapdoppen om een goede nachtrust te bevorderen en gehoorbescherming tegen overprikkeling van geluid, ideaal voor mensen die gevoelig zijn voor geluidsoverlast in drukke omgevingen. Deze op maat gemaakte oordoppen bieden effectieve demping van geluid, terwijl belangrijke geluiden zoals gesprekken nog steeds hoorbaar blijven. Hierdoor kunt u op een veilige manier blijven werken, genieten van uw hobby’s of muziek maken en beluisteren, terwijl u uw gehoor beschermt tegen verdere schade.

Professionele gehoorbescherming van Noizezz

Bij Oorwerk verkopen wij zowel de op maat gemaakte als universele gehoorbescherming van Noizezz. Zij leggen hieronder meer uit wanneer je aan gehoorbescherming zou moeten denken:

We leven in een wereld waarin geluid altijd om ons heen is en we wennen er snel aan. Zelfs als het geluidsniveau erg hoog wordt. Denk maar aan de werkvloer in een fabriek of het bezoeken van een dance party of concert… De sterkte van geluid wordt uitgedrukt in dB. De blootstelling aan een geluidniveau van 80 dB gedurende 8 uur wordt gezien als veiligheidsgrens. Bij een geluidsniveau boven de 80 dB kan er gehoorbeschadiging optreden. Als je je dan bedenkt dat een concert een gemiddeld geluidsniveau heeft van 90dB tot 130dB, snap je dat het dragen van gehoorbeschermers noodzakelijk is.

Als algemene regel kun je stellen dat geluid schadelijk voor je gehoor kan zijn als je op armlengte van geluid afstaat en je moet schreeuwen om jezelf verstaanbaar te maken. Neem dus altijd je Noizezz mee, je weet nooit wanneer je ze nodig hebt.

 

 

Maak nu een afspraak

Wilt u meer weten over onze gehoorbescherming of direct een afspraak maken? Neem dan contact op met Oorwerk. Onze audiciens helpen u graag verder. Bescherm uw gehoor, nu en in de toekomst!