Gehoorbescherming

Bescherm het gehoor

Geluid kan ons leven verrijken, maar kan ook schadelijk zijn voor het gehoor. Lawaai op de werkvloer, bij het concert of tijdens het klussen kan leiden tot permanente gehoorschade. Maar ook mensen die gevoelig zijn voor het oplopen van een oorsteking wordt aangeraden om oordopjes te gebruiken tijdens het zwemmen. Uw gehoor is kostbaar en daarom is het belangrijk om dit te beschermen.

Gehoorbescherming op maat

Oorwerk biedt verschillende soorten op maat gemaakte gehoorbescherming, waaronder vliegdoppen, muziekdoppen, zwemdoppen voor zwemmers die hun oren willen beschermen tegen water en infecties, slaapdoppen om een goede nachtrust te bevorderen en gehoorbescherming tegen overprikkeling van geluid, ideaal voor mensen die gevoelig zijn voor geluidsoverlast in drukke omgevingen. Deze op maat gemaakte oordoppen bieden effectieve demping van geluid, terwijl belangrijke geluiden zoals gesprekken nog steeds hoorbaar blijven. Hierdoor kunt u op een veilige manier blijven werken, genieten van uw hobby’s of muziek maken en beluisteren, terwijl u uw gehoor beschermt tegen verdere schade.

Maak nu een afspraak

Wilt u meer weten over onze gehoorbescherming of direct een afspraak maken? Neem dan contact op met Oorwerk. Onze audiciens helpen u graag verder. Bescherm uw gehoor, nu en in de toekomst!