Oorwerk Services Hoortoestellen

Onze services

Wij zijn er waar u ons nodig heeft

In de winkel of op afstand, Oorwerk biedt altijd de beste service. Bij ons kunt u altijd een gratis hoortest doen. Maar bij Oorwerk doen we meer dan dat. Onze audiciens laten u tijdens de afspraak al horen wat een hoortoestel voor u kan betekenen. U beslist vervolgens of u een proefperiode wilt starten. Bij Oorwerk geloven we niet in garantie tot aan de deur, maar in nazorg zoals het hoort. Dus ook nadat u heeft besloten de hoortoestellen te houden, staan onze audiciens voor u klaar.

Onze winkels

In onze Oorwerk-winkels heten we u welkom voor top hoorzorg en service. Onze audiciens werken op afspraak, maar in veel van onze vestigingen is ter plekke een specialist beschikbaar om uw hoortoestellen te reinigen en uitleg te geven. We hebben hiervoor een speciale ruimte in de winkel. Ontdek tevens onze ruime selectie hoortoestellen van verschillende topmerken. Voor maatwerk zijn we meestal direct vooraan in de winkel beschikbaar! Benieuwd naar uw dichtstbijzijnde Oorwerk Audiciens-winkel?

Oorwerk Thuisservice

Bent u niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen en heeft u een gehoorprobleem? Speciaal voor mensen die (tijdelijk) minder mobiel zijn, biedt Oorwerk de Audicien aan Huis service. Onze audicien komt dan bij u langs om u van de beste service te voorzien. Vraag uw audicien naar de voorwaarden. Bij Oorwerk helpen we u waar het u uitkomt.

Een afspraak voor de thuisservice maakt u telefonisch via de voor u dichtsbijzijnde Oorwerk winkel. Het is voor de thuisservice op dit moment nog niet mogelijk om via de website aan afspraak in te plannen.

Wist u dat Oorwerk ook bij u aan huis komt?

Soms is het lastig om naar een van onze winkels te komen. Daar kunnen verschillende redenen voor zijn. Misschien heeft uw hoortoestel dringend onderhoud nodig of moeten uw apparaten vervangen worden? Onze thuisservice audicien komt dan op bezoek.*

Deze kan een meting verrichten, eventueel uw toestel bijstellen of nieuwe hoortoestellen bij u aanpassen. Voor meer info belt u naar een van onze winkel filialen. Zij zorgen dan dat de afspraak spoedig ingepland kan worden.

Bij een bezoek aan huis worden voorrijkosten* berekend.

(* Noord-, Zuid-, Midden- en deel Oost Nederland
*bij meting en aanschaf van nieuwe hoortoestellen en de daarbij behorende proefperiode worden geen voorrijkosten in rekening gebracht)

Oorwerk Services