Onze services

Wij zijn er waar u ons nodig heeft

In de winkel of op afstand, Oorwerk biedt altijd de beste service. Bij ons kunt u altijd een gratis hoortest doen. Maar bij Oorwerk doen we meer dan dat. Onze audiciens laten u tijdens de afspraak al horen wat een hoortoestel voor u kan betekenen. U beslist vervolgens of u een proefperiode wilt starten. Bij Oorwerk geloven we niet in garantie tot aan de deur, maar in nazorg zoals het hoort. Dus ook nadat u heeft besloten de hoortoestellen te houden, staan onze audiciens voor u klaar.

Oorwerk Thuisservice

Bent u niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen en heeft u een gehoorprobleem? Speciaal voor mensen die (tijdelijk) minder mobiel zijn, biedt Oorwerk de Audicien aan Huis service. Onze audicien komt dan bij u langs om u van de beste service te voorzien. Vraag uw audicien naar de voorwaarden. Bij Oorwerk helpen we u waar het u uitkomt.

Online audicien

Geen tijd om naar de winkel te komen? Geen probleem. Onze audicien kan op afstand de instellingen van sommige hoortoestellen aanpassen naar uw wensen. Via de app op uw telefoon kunt u een chatbericht sturen naar de audicien met de gewenste bijstellingen. Uw audicien past dit op afstand voor u aan, en bij tevredenheid worden de nieuwe instellingen opgeslagen. U hoeft hiervoor dus niet meer naar de winkel te komen, maar natuurlijk bent u hier altijd welkom.

Zo werkt de online audicien met de Signia App