Accessoires

Accessoires

Wilt u weer genieten van uw favoriete programma’s op de televisie of radio? Oorwerk biedt verschillende systemen die de beleving van geluid optimaliseren. En ook voor beter telefoneren kunt u bij ons terecht. Onze speciale toestellen en gehoorversterkers maken bellen een stuk gemakkelijker en het is zelfs mogelijk om uw telefoon via bluetooth te koppelen aan uw hoortoestel.

TV-streamer

Dankzij de televisiestreamer wordt het geluid vanaf uw televisie direct naar uw hoortoestel gevoerd. U kunt het volume en de toonhoogte zelf instellen via een app op uw telefoon. Hierdoor heeft uw directe omgeving geen last meer van het TV-geluid dat te hard staat.

Luisterassistentie

Met luisterassistentie heeft u altijd een handig hulpmiddel bij de hand wanneer u zich in een akoestisch lastige situatie bevindt. U legt het apparaat op de tafel in het restaurant, of bijvoorbeeld op werk tijdens een vergadering.

Opladers

De meeste hoortoestellen zijn tegenwoordig oplaadbaar. Dit betekent dat u geen batterijen meer hoeft te verwisselen. Zo is er een draagbare oplader met droogfunctie waardoor uw toestel langer mee gaat.

Onderhoudsartikelen

Om zorgeloos met uw hoortoestel te blijven horen is het belangrijk deze op de juiste manier te onderhouden en behandelen. Zo blijft uw toestel in goede staat en kunt u er optimaal gebruik van maken. Bij Oorwerk verkopen wij daarom ook de nodige onderhoudsartikelen.

Veilig in huis

Maar Oorwerk biedt meer dan alleen hoortoestellen. Wij begrijpen dat gehoorondersteuning op verschillende manieren nodig kan zijn. Zo kunt u bij ons terecht voor signaalsystemen die geluiden omzetten in lichtsignalen, zodat u nooit meer de deurbel of telefoon mist. Ook op andere gebieden van gehoorondersteuning bieden wij maatwerkoplossingen. Bij Oorwerk staan we voor u klaar, altijd met een oplossing op maat.