Accessoires

Hoortoestel accessoires

Wilt u weer genieten van uw favoriete programma’s op de televisie of radio? Oorwerk biedt verschillende systemen die de beleving van geluid optimaliseren. En ook voor beter telefoneren kunt u bij ons terecht. Onze speciale toestellen en gehoorversterkers maken bellen een stuk gemakkelijker en het is zelfs mogelijk om uw telefoon via bluetooth te koppelen aan uw gehoorapparaat.

TV-streamer

Dankzij de televisiestreamer wordt het geluid vanaf uw televisie direct naar uw hoortoestel gevoerd. U kunt het volume en de toonhoogte zelf instellen via een app op uw telefoon. Hierdoor heeft uw directe omgeving geen last meer van het TV-geluid dat te hard staat.

Een oplossing voor ieder merk en type gehoorapparaat

Ontdek onze selectie TV-streamers, perfect afgestemd op jouw hoortoestel van Signia, Widex, Audio Service of Coselgi. Geniet draadloos van je favoriete programma’s met helder geluid, zonder storende achtergrondgeluiden. Kies vandaag nog jouw passende streamer voor een optimale kijkervaring.

Luisterassistentie

Met luisterassistentie heeft u altijd een handig hulpmiddel bij de hand wanneer u zich in een akoestisch lastige situatie bevindt. U legt het apparaat op de tafel in het restaurant, of bijvoorbeeld op werk tijdens een vergadering. Bekijk de video over de luisterassistentie van Widex hier.

Opladers

De meeste hoortoestellen zijn tegenwoordig oplaadbaar. Dit betekent dat u geen batterijen meer hoeft te verwisselen. Zo is er een draagbare oplader met droogfunctie waardoor uw toestel langer mee gaat.

Hoortoestel accessoire Signia oplader gehoorapparaat

Onderhoudsartikelen

Om zorgeloos met uw hoortoestel te blijven horen is het belangrijk deze op de juiste manier te onderhouden en behandelen. Zo blijft uw toestel in goede staat en kunt u er optimaal gebruik van maken. Bij Oorwerk verkopen wij daarom ook de nodige onderhoudsartikelen.

Waarom goed onderhoud van uw hoortoestel belangrijk is.

Onderhoud aan hoortoestellen is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat ze optimaal blijven presteren en een hoogwaardige geluidskwaliteit bieden. Goed onderhouden hoortoestellen kunnen een wereld van verschil maken in de geluidsbeleving van gebruikers.

Door regelmatig onderhoud uit te voeren en de juiste accessoires te gebruiken, kunnen gebruikers ervoor zorgen dat hun gehoorapparaat vrij blijven van vuil, vocht en oorsmeerophopingen. Dit verlengt niet alleen de levensduur van de hoortoestellen, maar zorgt er ook voor dat ze consistent en betrouwbaar blijven werken.

Een goed onderhouden gehoorapparaat kan het verschil maken in de geluidskwaliteit die een gebruiker ervaart. Schone luidsprekers en microfoons zorgen voor helder en natuurlijk geluid, terwijl verstopte of vuile onderdelen kunnen leiden tot vervorming, verminderd volume en zelfs storingen.

Daarom is het aan te raden om regelmatig de hoortoestellen schoon te maken met behulp van speciale reinigingsaccessoires, zoals borsteltjes, reinigingsdoekjes en blaasbalgen. Daarnaast kunnen droogcapsules of droogboxen helpen om vocht te verwijderen en de gehoorapparaat droog te houden, wat essentieel is voor de goede werking ervan.

Kortom, goed onderhoud van hoortoestellen en het gebruik van de juiste accessoires zijn essentieel voor een optimale geluidservaring en een langdurige werking van de hoortoestellen. Investeer in het onderhoud van jouw gehoorapparaat en geniet van een helder en kristalhelder geluid, dag in dag uit. Bekijk ook onze handige instructievideo’s voor het onderhoud van uw gehoorapparaat door te klikken op onderstaande knop.

Veilig in huis

Maar Oorwerk biedt meer dan alleen hoortoestellen. Wij begrijpen dat gehoorondersteuning op verschillende manieren nodig kan zijn. Zo kunt u bij ons terecht voor signaalsystemen die geluiden omzetten in lichtsignalen, zodat u nooit meer de deurbel of telefoon mist. Ook op andere gebieden van gehoorondersteuning bieden wij maatwerkoplossingen. Bij Oorwerk staan we voor u klaar, altijd met een oplossing op maat.

Essentiële Accessoires: Wek- en Alarmsystemen voor Slechthorenden

Wek- en alarmsystemen voor slechthorenden zijn cruciale accessoires die de veiligheid en gemoedsrust van gebruikers vergroten. Deze slimme systemen, compatibel met diverse gehoorapparaten, waarschuwen slechthorenden met visuele signalen zoals flitsende lampen of trilfuncties voor belangrijke geluidssignalen. Met deze betrouwbare accessoires kunnen gebruikers gerust zijn, wetende dat ze zelfs in lawaaierige omgevingen of zonder gehoorapparaten effectief worden gewaarschuwd. Investeer vandaag nog in wek- en alarmsystemen voor een verbeterde levenskwaliteit.