CROS hoortoestellen

Verbeter uw gehoor bij eenzijdig gehoorverlies

CROS hoortoestellen zijn geavanceerde hooroplossingen die speciaal zijn ontworpen voor mensen met eenzijdig gehoorverlies. Deze toestellen bieden een effectieve manier om het gehoor te verbeteren en geluiden aan de slechthorende kant naar het horende oor over te brengen.

Ontdek onze CROS hoortoestellen

Ontdek onze uitgebreide collectie CROS hoortoestellen. Met geavanceerde technologieën en verschillende merken en modellen bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor eenzijdige doofheid. Verbeter uw gehoor en geniet van een betere geluidservaring. Bekijk nu ons assortiment en maak vandaag nog een afspraak.

Voor wie zijn CROS hoortoestellen geschikt?

CROS hoortoestellen zijn met name geschikt voor mensen die volledig doof zijn, of een complex gehoorverlies hebben aan één oor en een normaal of gedeeltelijk gehoor hebben aan het andere oor. Dit kan het resultaat zijn van aangeboren doofheid, een gehoorverlies na een trauma of een andere medische aandoening.

Verschillende soorten CROS hoortoestellen

Er zijn verschillende soorten CROS hoortoestellen beschikbaar, elk met unieke eigenschappen en functionaliteiten. Dit omvat zowel traditionele CROS-systemen, waarbij het geluid van het dove oor naar het horende oor wordt overgedragen, als CROS-toestellen met draadloze technologieën die een betere geluidskwaliteit bieden.

Het gebruik van CROS hoortoestellen kan aanzienlijke voordelen bieden, zoals het verbeteren van het richtinghoren, het verhogen van spraakverstaanbaarheid en het verminderen van luistervermoeidheid. Deze geavanceerde technologieën helpen mensen met eenzijdige doofheid om weer volop te genieten van het geluid om hen heen.

Maak nu een afspraak

Bij Oorwerk audiciens hebben we een uitgebreid assortiment CROS hoortoestellen van verschillende merken en modellen. Onze deskundige audiciens staan klaar om u te adviseren over de beste CROS-oplossing die past bij uw specifieke behoeften en levensstijl. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe CROS hoortoestellen uw gehoorervaring kunnen transformeren.