Wat vindt u belangrijk?

Verstaanbaarheid in gezelschap

Geniet weer van gezellige diners en feestjes met hoortoestellen die spraak versterken en achtergrondgeluid verminderen.

Onzichtbaar en discreet

Hoortoestellen die bijna onzichtbaar zijn, of diep in het oor zitten met dunne buisjes en luidsprekers, zorgen voor discreet gehoor.

Altijd en overal oplaadbaar

Nooit meer zorgen over het vervangen van batterijen met handige oplaadbare hoortoestellen, perfect voor mensen die veel onderweg zijn.

Welke soorten hoortoestellen zijn er?

Ontdek de perfecte hoortoestellen voor uw behoeften uit ons assortiment van meer dan 1200 modellen, variërend van oplaadbare opties tot batterijgevoede toestellen. Onze zorgvuldige selectie omvat alleen de beste opties, en we staan klaar om u deskundig advies te geven over welk hoortoestel het beste bij u past. Bekijk onze informatieve video voor een overzicht van de verschillende typen hoortoestellen die beschikbaar zijn.

Widex SmartRIC gehoorapparaat hoortoestel Oorwerk
Widex

SmartRIC

Geweldige geluidservaringen door het baanbrekende L-vormige ontwerp. Dit ontwerp zorgt ervoor dat de microfoon op de spreker voor u is gericht en u deze beter verstaat.

Signia

Styletto IX

Geniet van stijlvol design en indrukwekkende prestaties met de Styletto IX, het slanke hoortoestel voor een actieve levensstijl.

Eindelijk een hoortoestel dat gemaakt is voor echte gesprekken

Signia Pure IX

Ontdek de vrijheid van moeiteloos praten met Signia Pure IX. Elk biedt geavanceerde hoortechnologie die is afgestemd op uw levensstijl en behoeften, voor puur luisterplezier en optimaal comfort.

Signia

Silk IX

zo klein en subtiel dat het naadloos in uw leven opgaat, waardoor u volledig kunt deelnemen zonder de aandacht te trekken met uw hoortoestel.

Signia

Active

Blijf actief en geniet van helder geluid met het Signia Active hoortoestel, speciaal ontworpen voor avontuurlijke momenten en sportieve activiteiten.

Widex

Moment

Geniet van helder en natuurlijk geluid zonder compromis met dit discrete en geavanceerde hoortoestel.

Signia

Insio AX

De Insio Charge&Go AX hoortoestellen op maat zijn aangepast op de specifieke vorm van uw gehoorgang en vallen niet op in het oor.

Signia

Motion X

Ga voor maximale bewegingsvrijheid en uitstekend luistervermogen met de Motion AX, het veelzijdige hoortoestel van Signia voor een actieve levensstijl.

Audio Service

Mood

Dit hoortoestel is ontworpen met meer dan 120 luisteromstandigheden in gedachten, en het is kleiner dan het vorige model, waardoor het handiger is in gebruik. De batterij is krachtig en milieuvriendelijk, en u kunt er tot 23 uur gebruik van maken voordat u deze moet opladen.

Coselgi

Mojo

De Mojo combineert een elegant ontwerp met duurzaamheid, intelligente automatisering en een lange batterijduur en levert hoogwaardig geluid automatisch in een vrijwel onzichtbare behuizing.

Test in 5 minuten uw gehoor

Met de online hoortest weet u binnen vijf minuten of er een indicatie is van gehoorverlies. Heeft u het gevoel dat u geluiden mist?

Doe de online hoortest