Daarom Oorwerk

Oorwerk – Niet zomaar een audicien, maar ‘uwdicien’

Oorwerk Audiciens is een jong bedrijf dat in 2006 is opgericht. Met ruim dertig vestigingen, voornamelijk gevestigd in de Randstad, zijn wij meer dan zomaar een audicien, maar ‘uwdicien’. Bij Oorwerk staan professionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel. Onze betrokkenheid bij het vak, eerlijkheid en een klantgerichte aanpak verbinden ons als team. Bij Oorwerk kennen onze audiciens onze klanten dan ook bij naam.

Klant centraal

De klant staat bij ons voorop. Bij Oorwerk doen wij dan ook geen snelle hoortest, maar luisteren eerst rustig naar u. Voor ons bent u geen nummer met 2 oren, maar een mens met 1001 wensen. Daarom begint uw gratis hoortest met een goed gesprek.

Persoonlijk maatwerk

Wij hebben geen standaard hoortoestel voor iedereen, maar bieden u altijd een hooroplossing op maat en helpen u onafhankelijk kiezen uit de nieuwste hoortoestellen van de topmerken. De audiciens van Oorwerk gebruiken hun vakmanschap en inlevingsvermogen voor het leveren van het best mogelijke maatwerk.

Vrijblijvend proefhoren

U hoeft bij ons niet meteen af te rekenen, maar u kunt eerst vrijblijvend enkele weken proefhoren. Zo kunt u zelf ervaren hoe een goed gehoor bijdraagt aan de kwaliteit van uw dagelijks leven alvorens u een keuze maakt.

Dezelfde dag verschil

In de meeste gevallen kunnen wij u meteen al laten horen wat een hoortoestel voor u kan betekenen. Zo hoeft u niet weken te wachten na de intake-afspraak, maar kunt u al op dezelfde dag zelf het verschil horen.

Optimale service & nazorg

Oorwerk biedt geen garantie tot aan de deur, maar nazorg zoals het hoort. Wij hebben geen aanbiedingen die te mooi zijn om waar te zijn, maar bieden u de beste hoorzorg zonder zorgen over uw gehoor. Ook nadat u uw hoortoestel heeft aangeschaft staan wij voor u klaar en bent u altijd welkom voor vragen en aanpassingen.

Deskundigheid

Bij Oorwerk werken alleen audiciens die “Oorwerkwaardig” zijn; hoog opgeleide professionals die snappen dat een mens naast oren ook gevoelens, wensen en eisen heeft. Wij proberen zoveel mogelijk te realiseren dat u niet steeds door een andere audicien wordt geholpen, maar altijd deskundig door ‘uwdicien’.

Lokaal

Oorwerk zit niet in heel Nederland, maar gewoon bij u in de buurt. Wij hebben geen honderden winkels ver weg, maar eentje waar u direct geholpen wordt dichtbij. Wij hebben de tijd voor u en hoeft dan ook niet weken lang te wachten totdat u terecht kunt. Zo heeft u alle hoorzorg bij de hand.

Omdat het niet om horen gaat, maar om verstaan

Wat kunt u verwachten? We begeleiden u in 5 stappen naar een verbeterd gehoor.

Maak nu een afspraak

Via onze website kunt u eenvoudig een afspraak maken voor een hoor- & adviesgesprek. Tijdens dit gesprek luisteren we naar uw persoonlijke wensen, geven we u meer informatie over Oorwerk en bespreken we de mogelijkheden. Daarnaast voeren we direct een hoortest uit, zodat u in de meeste gevallen nog dezelfde dag kunt ervaren hoe een hoortoestel bijdraagt aan een beter gehoor.