Advies op maat

Maatwerk met keuze uit topmerken

Op maat gemaakte adviesen en oplossingen, dat is waar Oorwerk voor staat. Want wat goed werkt voor de één, kan voor de ander juist minder geschikt zijn. Onze deskundige audiciens stellen uw wensen en eisen centraal en leveren op die manier oplossingen die perfect bij ú passen.

Bij Oorwerk hebben we bovendien de topmerken in huis. Zo kunnen wij u altijd het beste persoonlijke advies geven dat bij u past. Of u nu behoefte heeft aan een hoortoestel in een discrete uitvoering of juist een klein hoortoestel achter het oor (RIC) die past bij uw actieve levensstijl, wij hebben het allemaal.

hoortoestel advies op maat signia

Specialist is maatwerk

Voor mensen met complexe gehoorverliezen kan een hoortoestel met een standaard oorstukje soms niet voldoen. In deze gevallen kan een oorstukje op maat de oplossing zijn. Bij Oorwerk zijn we experts op het gebied van oorstukjes op maat. We maken gebruik van de nieuwste technieken en materialen om een perfect passend oorstukje te maken dat precies aansluit op de vorm van uw oor en uw gehoorgang.

Advies voor het beste resultaat voor uw hoortoestellen

Het resultaat is niet alleen een betere geluidskwaliteit en verstaanbaarheid, maar ook meer draagcomfort en minder kans op feedback. Onze audiciens nemen de tijd om uw persoonlijke wensen en behoeften te bespreken en adviseren u graag over welk type oorstukje het meest geschikt is voor uw situatie. Neem gerust contact op om te ontdekken wat we voor u kunnen betekenen. Benieuwd hoe onze klanten over onze expertise in maatwerk denken? Bekijk dan onze reviews op trustpilot

gehoorapparaat hoortoestel advies op maat maatwerk

 

Wat bedoelen wij met hoortoestellen op maat?

Bij Oorwerk Audiciens begrijpen we dat hoortoestellen op maat meer omvatten dan alleen het vervaardigen van oorstukjes die perfect passen. Onze aanpak gaat verder: we stemmen de hoortoestellen ook af op de persoonlijke behoeften en luistersituaties van elke klant.

Wat betekent ‘op maat’ bij Oorwerk Audiciens?

  1. Individuele Oorafdrukken: We beginnen met het maken van individuele oorafdrukken. Dit zorgt ervoor dat het hoortoestel perfect past en comfortabel zit. Geen twee oren zijn hetzelfde, en daarom is maatwerk essentieel.
  2. Persoonlijke Behoeften: We luisteren naar onze klanten. Wat zijn hun specifieke luistersituaties? Hebben ze moeite met gesprekken in rumoerige omgevingen, of hebben ze juist behoefte aan helder geluid tijdens muziekconcerten? We passen de hoortoestellen aan op basis van deze individuele behoeften.
  3. Geavanceerde Technologie: Onze hoortoestellen zijn voorzien van geavanceerde technologie. Dit stelt ons in staat om ze nauwkeurig af te stemmen op de unieke gehoorbehoeften van elke klant. We optimaliseren geluidsinstellingen, ruisonderdrukking en andere functies om een natuurlijke luisterervaring te bieden.
  4. Nazorg en Aanpassingen: Het proces stopt niet na de aanschaf. We bieden uitgebreide nazorg en staan klaar om aanpassingen te doen wanneer dat nodig is. Veranderingen in gehoor of persoonlijke situatie? Geen probleem. We finetunen de hoortoestellen opnieuw, zodat ze altijd perfect passen.

Kortom, bij Oorwerk Audiciens betekent ‘op maat’ niet alleen een fysieke pasvorm, maar ook een holistische benadering waarbij we rekening houden met de unieke behoeften van elke klant. Zo streven we naar optimaal hoorcomfort en tevredenheid.

Keuze uit topmerken

Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken en afstellen van hoortoestellen van de topmerken. Oorwerk is gecertificeerd partner en leverancier van de merken Signia en Widex. Het feit dat u de keuze heeft tussen verschillende topmerken biedt u vele voordelen. Zo zijn de geluiden van de verschillende merken uniek en onderscheidend, wat ervoor zorgt dat we altijd op zoek kunnen naar het geluid waar u zich goed bij voelt.

Binnen de vele merken die wij bieden zijn er ook veel verschillende types hoortoestellen, zoals bijvoorbeel de keuze voor een hoortoestel achter het hoor (AHO), of juist liever een hoortoestel in het oor waardoor het hoortoestel discreet gedragen kan worden (IHO). Daarnaast hebben onze hoortoestellen verschillende prijzen gewonnen voor hun onderscheidende design, zoals bijvoorbeeld de Red Dot Design Award! Bekijk onze hoortoestellen