Service of controle afspraak maken

Wilt u een service of jaarlijkse controle afspraak maken?

Een service of jaarlijkse controle afspraak maakt u rechtstreeks bij uw Oorwerk audicien. Het is dus niet mogelijk om hier online via de website een afspraak voor te maken.

Voordat u een service-afspraak maakt

We willen u graag wijzen op de handige instructievideo’s op onze website. Deze video’s bevatten tips en tricks voor het onderhouden en verzorgen van uw hoortoestel. Ze kunnen mogelijk al uw vragen beantwoorden en je laten zien hoe je het beste voor je hoortoestel kunt zorgen.

Komt u toch liever naar de winkel?

Als u na het bekijken van de instructievideo’s nog steeds behoefte heeft aan persoonlijke assistentie, nodigen we u uit om telefonisch contact met ons op te nemen voor een service-afspraak. We raden u aan om de winkel bij u in de buurt te zoeken en op de vestiging te klikken. Op de winkelpagina staat het telefoonnummer en het bezoekadres van de winkel. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Het is helaas niet mogelijk om online een service afspraak te maken.

Veelgestelde vragen

Heeft u al een kijkje genomen op onze pagina met veelgestelde vragen? Hier vindt u antwoorden op vragen over uw gehoor, hoortoestellen en kosten en vergoedingen. We staan klaar om al uw veelgestelde vragen te beantwoorden en u te helpen.

Neem contact met ons op

Heeft u een specifieke vraag over uw factuur, wilt u een klacht indienen, heeft u vragen over Oorwerk of heeft u andere vragen? Aarzel niet om ons contactformulier in te vullen. We streven ernaar om zo snel mogelijk contact met u op te nemen en u te helpen met al uw vragen en verzoeken. We kijken ernaar uit om van u te horen!