Winkelinformatie

Oorwerk Meerkerk Gorinchemsestraat 2 - 4231 BH Meerkerk
Telefoonnummer 0183 701582
E-mailadres meerkerk@oorwerk.nl

Onze specialisten

Audicien Alex
Maak een afspraak

Welkom bij Oorwerk Audiciens Meerkerk

uw vertrouwde audicien in het hart van Meerkerk! Bij Oorwerk streven we ernaar om uw gehoor optimaal te ondersteunen, zodat u volop kunt genieten van alle geluiden om u heen.

Onze audiciens

Ons ervaren team van audiciens staat klaar om u te helpen bij het vinden van het perfecte hoortoestel dat past bij uw levensstijl en gehoorbehoeften. We begrijpen dat het kiezen van het juiste hoortoestel een persoonlijke en belangrijke beslissing is, daarom nemen we graag de tijd om samen met u de mogelijkheden te bespreken en u te begeleiden bij elke stap van het proces.

Bij Oorwerk Meerkerk kunt u ook terecht voor een professionele gehoortest, waarbij we uw gehoor nauwkeurig in kaart brengen om zo een individueel afgestemd advies te kunnen bieden. Uw tevredenheid en comfort staan bij ons altijd voorop.

Ontdek de uitgebreide service en expertise van Oorwerk Meerkerk en ervaar zelf het verschil dat een goed gehoor kan maken in uw leven. Maak vandaag nog een afspraak en laat ons u helpen om weer volop te genieten van geluiden, gesprekken en muziek. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze winkel!

Openingstijden


Doe de hoortest

Oorwerk is een StAr-gecertificeerd audiciensbedrijf. Al onze audiciens zijn gediplomeerd, geregistreerd en bijgeschoold naar de laatste ontwikkelingen.

Doe de hoortest