LAAT UW GEHOOR TESTEN

…OMDAT HET ER VOOR U TOE DOET

Heeft u het gevoel dat uw gehoor niet meer is wat het geweest is? Maak kennis met de innovatieve wereld van Oorwerk Audiciens, waar we begrijpen dat de weg naar beter horen een persoonlijke ontdekkingsreis is.

Uw stappen naar beter verstaan

Stap 1: Kennismaking, uitleg en korte hoortest

Tijdens de eerste afspraak stellen we ons voor, voeren we een hoortest uit en bespreken we uw hoorwensen. We geven uitleg over hoortoestellen, prijzen en eventuele vergoedingen door uw zorgverzekeraar. We raden altijd aan om iemand mee te nemen.

Plan een kennismaking

Stap 2: Intake en mogelijk aanvullende hoortest

Na de gehoortest en kennismaking met de audicien volgt de intake-afspraak. Hier meten we mogelijk nog aanvullend uw gehoor en bespreken uw hoorwensen. We bieden een persoonlijk advies op maat, want welke oplossing het beste bij iemand past verschilt van persoon tot persoon.

Stap 3: Enkele weken vrijblijvend proefhoren

Nadat u uw hoortoestel heeft uitgekozen, wordt het afgestemd op uw wensen. U heeft enkele weken om de hoortoestellen vrijblijvend te proberen en eraan te wennen. In een volgende afspraak past de audicien de hoortoestellen indien nodig verder aan voor het beste resultaat.

Stap 4: Uw besluit om verder te gaan met uw hoortoestel

Tijdens de eindcontrole zorgen wij ervoor dat we de proefperiode afronden. U kunt daarna eens per jaar terugkomen voor de gebruikelijke controle. Uiteraard bent u tussendoor altijd welkom om langs te komen voor vragen of aanpassingen. Oorwerk biedt geen garantie tot aan de deur, maar nazorg zoals dat hoort.

Onze hoortoestellen

Maatwerk met keuze uit topmerken

Bij Oorwerk streven we naar maatwerk en bieden we een breed scala aan topmerken voor uw specifieke behoeften. Ontdek onze website en bekijk ons uitgebreide assortiment aan hoortoestellen. Van geavanceerde technologie tot stijlvolle designs, we hebben voor elk wat wils. Tijdens de afspraak kijken we samen welk merk en type hoortoestel het beste bij u past.

  • Eerst vrijblijvend proefhoren
  • Hoortoestel met maatwerk
  • Optimale service en nazorg zoals dat hoort

Omdat het niet om horen gaat, maar om verstaan

Bij Oorwerk begrijpen we dat het niet alleen gaat om het kunnen horen van geluid, maar vooral om het kunnen verstaan. We streven ernaar om u de beste gehooroplossingen te bieden, zodat u weer moeiteloos kunt communiceren en volop kunt genieten van alle geluiden om u heen. Onze deskundige audiciens staan klaar om u te begeleiden bij het vinden van de perfecte oplossing die past bij uw specifieke behoeften en levensstijl. Ontdek hoe Oorwerk het verschil kan maken in uw luisterervaring.

Adviesgesprek inplannen
_DSC4132