Audiologisch Centrum Hilversum stopt, maar Oorwerk Audiciens blijft!

Het Audiologisch Centrum Hilversum heeft aangekondigd dat het zijn deuren zal sluiten op 1 oktober 2023 en zal worden overgedragen aan Amsterdam UMC. We begrijpen dat dit nieuws vragen en zorgen kan oproepen, en we willen u verzekeren dat Oorwerk Audiciens Hilversum onverminderd beschikbaar blijft om in uw hoorzorg te voorzien.

Oorwerk Audiciens blijft onveranderd

Om eventuele verwarring te voorkomen, willen we expliciet vermelden dat Oorwerk Audiciens Hilversum niet is overgenomen door Makker of een andere entiteit. Onze toewijding aan het bieden van hoogwaardige hoorzorg, afgestemd op uw persoonlijke behoeften, blijft onveranderd.

Waar vindt u ons?

U kunt ons nog steeds vinden op ons vertrouwde adres aan de Van Linschotenlaan 1, 1212 ES Hilversum. Onze openingstijden blijven hetzelfde, zodat we u kunnen blijven verwelkomen op de momenten die voor u het beste uitkomen.

Hoe kunnen we u helpen?

Mocht u naar aanleiding van het nieuws over het Audiologisch Centrum Hilversum vragen hebben of behoefte hebben aan verdere informatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons vriendelijke en deskundige team staat altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te assisteren bij eventuele zorgen die u heeft over uw hoorzorg.

Advies over alternatieve zorglocaties

We begrijpen dat sommigen onder u wellicht overwegen elders zorg te ontvangen of dat Amsterdam UMC lastig te bereiken is. In dat geval willen we u laten weten dat we goed op de hoogte zijn van de beschikbare KNO-klinieken en audiologische centra in de regio. We kunnen u graag adviseren en doorverwijzen naar een geschikte locatie die dicht bij u in de buurt is.

Hoe kunt u ons bereiken?

U kunt altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer 035 646 9472 of per e-mail via hilversum@oorwerk.nl. We zijn er om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.

In afsluiting willen we benadrukken dat Oorwerk Audiciens Hilversum zich onverminderd inzet voor uw gehoor en welzijn. We kijken ernaar uit om u te blijven ondersteunen in uw reis naar een beter gehoor.

Met vriendelijke groet,

Het team van Oorwerk Audiciens Hilversum