Hoor- en Beleefweek

Hoor- en Beleefweek bij Oorwerk Maarn

GRATIS GEHOORTESTEN EN DEMONSTRATIES HOORTOESTELLEN

Het is weer voorjaar. Mist u de vogelgeluiden of een leuk gesprek op een druk terras? Kom dan langs voor een gratis gehoortest of ervaar zelf wat een hoortoestel voor u kan betekenen tijdens één van de demonstraties van onze hoortoestellen tijdens de Hoor- en Beleefweek op 23, 24 en 25 april bij Oorwerk Audiciens Maarn.

Dinsdag 23 april: Widex demodag
Gratis gehoortesten van 10.00 – 16.00 uur en beleef het meeste natuurlijke geluid tijdens een demonstratie van onze Widex hoortoestellen.

Widex gelooft dat als u eenmaal uw hoortoestellen draagt, dat u er niet meer aan hoeft te denken, totdat u ze s’avonds weer uit doet. Dat u het leven op een natuurlijke manier ervaart, dat u geniet en hoort op de meest natuurlijke manier. Dit terwijl uw hoortoestellen gebruikmaken van een zeer geavanceerde chip die samen met AI personalisatie een naadloze integratie mogelijk maken.

Woensdag 24 april: Signia demodag
Gratis gehoortesten van 10.00 – 16.00 uur en ontdek ‘The power of conversation’ tijdens een demonstratie van onze Signia hoortoestellen.

Signia begrijpt dat u op zoek bent naar de juiste hulpmiddelen en ondersteuning om briljant te kunnen presteren. In de drukke wereld van vandaag, waar een gemist woord een gemiste kans kan betekenen, is goed horen immers belangrijker dan ooit. Middelmatig was in het verleden misschien goed genoeg, maar met Signia hoeft u geen concessies meer te doen.

Donderdag 25 april: Bellman & Symfon wek- en waarschuwingssysteem demodag
Van 10.00 – 16.00 uur gratis gehoortesten en demonstraties van Bellman & Symfon over hoe u zonder hoortoestel de deurbel, telefoon en rookmelder waar kunt nemen.

Wist u dat u maar 3 minuten de tijd heeft om uzelf in veiligheid te brengen bij een calamiteit? Met Visit wek- en waarschuwing wordt u tijdig gealarmeerd.

Hoe werkt Visit wek- en waarschuwing?

Met het Visit-systeem bent u 24 uur per dag bereikbaar, veilig en ontspannen in en rondom uw eigen huis. Laat uw visite niet meer onnodig wachten en ontvang nooit meer een onterecht ‘We hebben u gemist’ briefje in de brievenbus. Wist u dat uw neus in een diepe slaapstand is als u rust? Met het Visit-systeem slaapt u en blijft de slimme rookmelder wakker. Het Visit-systeem wordt vergoed vanuit de basisverzekering en wordt door een gecertificeerde monteur van Bellman & Symfon bij u thuis geïnstalleerd.

INTERESSE?

Kom op 23, 24 of 25 april naar Oorwerk in Maarn en beleef zelf wat de moderne hoortoestellen voor u kunnen betekenen ten opzichte van uw huidige hoortoestellen en ervaar hoe u zonder hoortoestel de deurbel, telefoon en rookmelder kunt waarnemen. Tijdens de Hoor- en Beleefweek vertellen specialisten u over de hoortoestellen en wek- en waarschuwingssystemen.

Hoe?

Deelname aan een van de demonstraties is gratis, maar het aantal plaatsen per sessie is beperkt. Wij vragen u daarom om zich vooraf aan te melden. Neem gerust een introducé mee. Maak nu een afspraak voor één of meerdere van de demonstraties via 0343 44 13 77 of maarn@oorwerk.nl.

Bent u na de demonstratie net zo enthousiast als wij, dan bieden wij u de mogelijkheid om de hoortoestellen ook thuis vrijblijvend uit te proberen.

Adresgegevens

Oorwerk Audiciens Maarn

Tuindorpweg 35

3951 BD Maarn


Oorwerk Audiciens Maarn
Tuindorpweg 35
3951 BD Maarn