Bent u slechthorend?

Bent u Slechthorend?

Laat het niet uw kwaliteit van leven beïnvloeden. Of u nu gesprekken in gezelschap moeilijk kunt volgen, de bel of telefoon niet hoort of de TV en muziek te hard zet, het is belangrijk om uw gehoor te laten testen. Want geluid hoort bij het leven. Het zorgt ervoor dat u kunt genieten van prachtige geluiden en het stelt u in staat om te werken en uzelf veilig te verplaatsen in het verkeer.

Bij Oorwerk begrijpen we dat het dragen van een hoortoestel een grote stap kan zijn, maar wij willen u graag laten zien dat dit niet altijd het geval hoeft te zijn. Wij luisteren eerst rustig naar u en bieden advies op maat, want wat voor de één werkt, hoeft dat voor de ander niet te zijn. Wij hebben geen hoortoestel voor iedereen, maar maatwerk met keuze uit topmerken. En voordat u een beslissing neemt, bieden wij u de mogelijkheid om vrijblijvend enkele weken hoortoestellen uit te proberen. Zo kunt u zelf ervaren hoe een goed gehoor bijdraagt aan de kwaliteit van uw dagelijks leven.

Twijfelt u aan uw gehoor? Durf te horen en maak een afspraak voor een gehoortest met een van onze Oorwerk audiciens. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder.

De gevolgen van onbehandeld gehoorverlies

Onbehandeld gehoorverlies kan ook een impact hebben op iemands emotionele welzijn. Het kan leiden tot sociale isolatie en gevoelens van eenzaamheid, waardoor iemand zich terugtrekt uit sociale situaties. Het kan ook zorgen voor frustratie, stress en vermoeidheid als iemand moeite heeft om gesprekken te volgen en voortdurend extra inspanning moet leveren om te begrijpen wat er gezegd wordt.