audibene hoortoestellen

Welkom bij Oorwerk Audiciens, partner van audibene

Wij bieden u namens onze partner Audibene graag een gratis hoortest en adviesgesprek aan. Oorwerk Audiciens zijn niet zomaar een audicien, maar ‘uwdicien’. We staan klaar om u te helpen met een persoonlijke, op maat gemaakte aanpak. In de volgende stappen stellen we u een aantal vragen over uw hoorwensen en gehoor. Klik op de knop ‘Maak nu een afspraak’ hieronder om verder te gaan.

Uw stappen naar beter verstaan

Stap 1: Kennismaking, uitleg en korte hoortest

Tijdens de eerste afspraak stellen we ons voor, voeren we een hoortest uit en bespreken we uw hoorwensen. We geven uitleg over hoortoestellen, prijzen en eventuele vergoedingen door uw zorgverzekeraar. We raden altijd aan om iemand mee te nemen.

Plan een kennismaking

Stap 2: Intake en mogelijk aanvullende hoortest

Na de gehoortest en kennismaking met de audicien volgt de intake-afspraak. Hier meten we mogelijk nog aanvullend uw gehoor en bespreken uw hoorwensen. We bieden een persoonlijk advies op maat, want welke oplossing het beste bij iemand past verschilt van persoon tot persoon.

Stap 3: Enkele weken vrijblijvend proefhoren

Nadat u uw hoortoestel heeft uitgekozen, wordt het afgestemd op uw wensen. U heeft enkele weken om de hoortoestellen vrijblijvend te proberen en eraan te wennen. In een volgende afspraak past de audicien de hoortoestellen indien nodig verder aan voor het beste resultaat.

Stap 4: Uw besluit om verder te gaan met uw hoortoestel

Tijdens de eindcontrole zorgen wij ervoor dat we de proefperiode afronden. U kunt daarna eens per jaar terugkomen voor de gebruikelijke controle. Uiteraard bent u tussendoor altijd welkom om langs te komen voor vragen of aanpassingen. Oorwerk biedt geen garantie tot aan de deur, maar nazorg zoals dat hoort.

Omdat het niet om horen gaat, maar om verstaan

Bij Oorwerk begrijpen we dat het niet alleen gaat om het kunnen horen van geluid, maar vooral om het kunnen verstaan. We streven ernaar om u de beste gehooroplossingen te bieden, zodat u weer moeiteloos kunt communiceren en volop kunt genieten van alle geluiden om u heen. Onze deskundige audiciens staan klaar om u te begeleiden bij het vinden van de perfecte oplossing die past bij uw specifieke behoeften en levensstijl. Ontdek hoe Oorwerk het verschil kan maken in uw luisterervaring.

Adviesgesprek inplannen
_DSC4132

Partner van audibene

Maatwerk met keuze uit topmerken

Bij Oorwerk streven we naar maatwerk en bieden we een breed scala aan topmerken voor uw specifieke behoeften. Ontdek onze website en bekijk ons uitgebreide assortiment aan hoortoestellen. Van geavanceerde technologie tot stijlvolle designs, we hebben voor elk wat wils. Neem een kijkje en vindt de perfecte match voor uw gehoorbehoeften.

  • Eerst vrijblijvend proefhoren
  • Hoortoestel met maatwerk
  • Optimale service en nazorg zoals dat hoort
Bekijk onze hoortoestellen

Wat onze klanten zeggen

“Bij Oorwerk begrijpen ze mijn kritische behoeften als gitarist perfect. Ze helpen me zonder opdringerigheid. Oorwerk en hun nieuwe hoortoestellen hebben me geholpen het isolement van het corona-tijdperk te doorbreken.” – Peter van Elswijk

Wat onze klanten zeggen

“Na aanhoudende gehoorproblemen, die volgens de oorarts erfelijk waren en niet behandelbaar, voelde ik me hopeloos. Gelukkig bracht Oorwerk verlichting. Met nieuwe, kleine hoortoestellen tijdens een actieperiode en een zorgeloze proefperiode, verliet ik opgewekt hun pand.” – Mevrouw Van den Nieuwenhuijsen-Flamman

Wat onze klanten zeggen

“Dankzij Oorwerk heb ik mijn gehoorproblemen kunnen overwinnen. Met succesvolle operaties en het uitproberen van diverse hoortoestellen, heb ik nu een betere gehoorervaring. Oorwerk Amstelveen verdient een pluim voor haar professionele en sympathieke begeleiding. “- Hans Geus

Wat onze klanten zeggen

Op mijn 79e besloot ik mijn gehoorproblemen aan te pakken. Ik had gehoopt dat hoortoestellen niet nodig zouden zijn, maar na een grondige test en bevestiging door een oorarts was er geen ontkomen aan. Ik was onder de indruk van de deskundigheid en begeleiding die ik ontving bij Oorwerk. Mijn aankoop is nu afgerond, en ik ben tevreden met het resultaat.” – De heer Van den Oudenhoven

Test in 5 minuten uw gehoor

Met de online hoortest weet u binnen vijf minuten of er een indicatie is van gehoorverlies. Heeft u het gevoel dat u geluiden mist?

Doe de online hoortest