ABC Hoortechniek

ABC Hoortechniek is nu Oorwerk Audiciens

Per 1 januari 2024 is ABC Hoortechniek Oorwerk Audiciens. U kunt van Oorwerk de beste kwaliteit en expertise verwachten, evenals een warme service en een heerlijke kop koffie zoals u dit van ABC Hoortechniek gewend bent. Bij Oorwerk heten audiciens dan ook ‘uwdiciens’, omdat we begrijpen dat een mens naast oren ook gevoelens, wensen en eisen heeft.

De voordelen van Oorwerk (voormalig ABC Hoortechniek)

Uw vertrouwde gezichten

Een vertrouwelijke relatie erg belangrijk. Daarom zijn wij verheugd u mede te delen dat Edith Wijnands, Sjanada Slagmolen-Kroon en Monique Hermsen van ABC Hoortechniek voor Oorwerk blijven werken en het vaste gezicht blijven bij Oorwerk Katwijk en Schiedam.

Altijd een Oorwerk Audicien in de buurt

Met 35 winkels in heel nederland is er altijd een Oorwerk Audicien bij u in de buurt. Of u nu dicht bij huis hulp nodig heeft, of op een fiets vakantie bent op de Utrechtse Heuvelrug. Onze StAr gecertificeerde audiciens staan altijd voor u klaar.

Bekijk onze winkels

Persoonlijke aandacht

De klant staat bij ons voorop. Bij Oorwerk doen wij dan ook geen snelle hoortest, maar luisteren eerst rustig naar u. Voor ons bent u geen nummer met 2 oren, maar een mens met 1001 wensen. Daarom begint uw gratis hoortest met een goed gesprek.

Nazorg en service

Uiteraard bent u altijd van harte welkom om langs te komen voor vragen of aanpassingen. Oorwerk biedt geen garantie tot aan de deur, maar nazorg zoals het hoort. Wilt u verzekerd zijn van de onverdeelde aandacht van de audicien, dan doet u er goed aan om vooraf een afspraak te maken.

Service en garantie bij Oorwerk Audiciens

Heeft u hoortoestellen van ABC hoortechniek en heeft u een vraag of heeft u hulp nodig? Bij Oorwerk Audiciens bent u van harte welkom voor de beste persoonlijke service. De garantie van uw hoortoestel loopt gewoon door bij Oorwerk Audiciens. Heeft u in het verleden een service-pakket aangeschaft bij ABC hoortechniek, dan loopt dit pakket nu gewoon door bij Oorwerk. Op onze website vindt u tevens veel instructievideo’s die u kunnen helpen bij bijvoorbeeld het schoonmaken van uw hoortoestel of de vervanging van uw batterijen.

bekijk onze instructievideo’s
DSC00447

5 stappen naar een beter gehoor

In deze video leggen wij in 5 stappen uit wat u te wachten staat als u bij Oorwerk komt voor een gratis gehoortest. Wij stellen ons graag aan u voor, leggen u kort uit hoe een hoortest gaat, vertellen over de vrijblijvende proefperiode en de periode na aanschaf.

Onze hoortoestellen

Maatwerk met keuze uit topmerken

Bij Oorwerk streven we naar maatwerk en bieden we een breed scala aan topmerken voor uw specifieke behoeften. Ontdek onze website en bekijk ons uitgebreide assortiment aan hoortoestellen. Van geavanceerde technologie tot stijlvolle designs, we hebben voor elk wat wils. Neem een kijkje en vindt de perfecte match voor uw gehoorbehoeften.

  • Eerst vrijblijvend proefhoren
  • Hoortoestel met maatwerk
  • Optimale service en nazorg zoals dat hoort
Bekijk onze hoortoestellen

Test in 5 minuten uw gehoor

Met de online hoortest weet u binnen vijf minuten of er een indicatie is van gehoorverlies. Heeft u het gevoel dat u geluiden mist?

Doe de online hoortest