Uw Audicien aan huis gaat verder als Oorwerk Audiciens, uw audicien aan huis

Na jarenlang met veel plezier in Hoogwoud te hebben gewerkt en gewoond, hebben Aitze en Joke Bouma besloten West-Friesland te verlaten en zullen per 1 september 2023 stoppen met Uw Audicien aan huis. Zij hebben in Oorwerk Audiciens een partij gevonden die u voortaan kan helpen met uw hoorzorg. Oorwerk is daarmee uw nieuwe audicien.

Niet zomaar een audicien, maar ‘uwdicien’
Bij Oorwerk noemen wij onze audiciens ‘uwdiciens’, want zij begrijpen dat een mens naast oren ook gevoelens, wensen en eisen heeft. Bij Oorwerk staat professionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel. Bekijkt u ook eens de website www.oorwerk.nl om meer over Oorwerk te weten te komen.

U bent van harte welkom
Bij Oorwerk bent u altijd welkom. Oorwerk heeft winkels in Bergen, Hoorn en Hoogkarspel, welke meerdere dagen in de week geopend zijn. Ook op het voor u bekende adres bij De Schakel in Spanbroek blijft u terecht kunnen voor service. Hier kunt u vanaf november 2023 op afspraak worden geholpen door Oorwerk Audiciens.

U bent van harte welkom
Wilt u een afspraak maken? Dan kunt u voor een afspraak aan huis – wanneer u (tijdelijk) minder mobiel bent – gewoon bellen naar het voor u bekende telefoonnummer 0226 35 4713 of stuur een e-mail naar thuisservice-noord@oorwerk.nl.

Voor een afspraak in één van onze winkels, vind u de dichtsbijzijnde locatie hier.