Advies op maat

Maatwerk met keuze uit topmerken

Op maat gemaakte oplossingen, dat is waar Oorwerk voor staat. Want wat goed werkt voor de één, kan voor de ander juist minder geschikt zijn. Onze deskundige audiciens stellen uw wensen en eisen centraal en leveren op die manier oplossingen die perfect bij ú passen.

Bij Oorwerk hebben we bovendien de topmerken in huis. Zo kunnen wij u altijd het beste persoonlijke advies geven dat bij u past. Of u nu behoefte heeft aan een hoortoestel in een discrete uitvoering of juist een klein hoortoestel achter het oor (RIC) die past bij uw actieve levensstijl, wij hebben het allemaal.

Specialist is maatwerk

Voor mensen met complexe gehoorverliezen kan een hoortoestel met een standaard oorstukje soms niet voldoen. In deze gevallen kan een oorstukje op maat de oplossing zijn. Bij Oorwerk zijn we experts op het gebied van oorstukjes op maat. We maken gebruik van de nieuwste technieken en materialen om een perfect passend oorstukje te maken dat precies aansluit op de vorm van uw oor en uw gehoorgang.

Het resultaat is niet alleen een betere geluidskwaliteit en verstaanbaarheid, maar ook meer draagcomfort en minder kans op feedback. Onze audiciens nemen de tijd om uw persoonlijke wensen en behoeften te bespreken en adviseren u graag over welk type oorstukje het meest geschikt is voor uw situatie. Neem gerust contact op om te ontdekken wat we voor u kunnen betekenen.

 

Keuze uit topmerken

Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken en afstellen van hoortoestellen van de topmerken. Oorwerk is gecertificeerd partner en leverancier van de merken Signia en Widex. Het feit dat u de keuze heeft tussen verschillende topmerken biedt u vele voordelen. Zo zijn de geluiden van de verschillende merken uniek en onderscheidend, wat ervoor zorgt dat we altijd op zoek kunnen naar het geluid waar u zich goed bij voelt. Binnen de vele merken die wij bieden zijn er ook veel verschillende types hoortoestellen, zoals bijvoorbeel de keuze voor een hoortoestel achter het hoor (AHO), of juist liever een hoortoestel in het oor waardoor het hoortoestel discreet gedragen kan worden (IHO). Daarnaast hebben onze hoortoestellen verschillende prijzen gewonnen voor hun onderscheidende design, zoals bijvoorbeeld de Red Dot Design Award! Bekijk onze hoortoestellen